Nishikido Ryo och Yamada Ryosuke spelar bröder i 24 Hour TV SP

 

NEWS är värdar för NTV's årliga "24 Hour Television" program, och Nishikido Ryo medverkar i deras drama special. Yamada Ryosuke har också fått en roll i dramat.

Dramat har titeln "Niini no Koto wo Wasurenaide" och är baserad på en bok av författaren Masumi Kawakami. Ryo spelar en ung man vid namn Keisuke Kawai, som ända sedan han var ung strävat efter att bli en fysiker. Hans hoppfulla föräldrar skickar honom till en dyr skola för förberedande college studier, men vid 15 års ålder, under sitt tredje år i högstadiet, får han diagnosen hjärntumör. Han får veta att han bara har ett år kvar att leva, blir förtvivlad och ger upp sina studier. Men med stöd från sin familj kämpar han mot cancern i åtta år, innan han dör vid 23 års ålder.

Keisukes yngre bror kommer att spelas av Yamada, medan hans föräldrar spelas av Hitomi Kuroki och Takanori Jinnai. Yumi Shirakawa spelar mormor.

"24 Hour Television" visas 29-30 augusti, "Niini ino Koto wo Wasurenaide" kommer att sändas den 29 augusti.

- Källa: Tokyograph.

För en gångs skull är det inte Nino som gör rollen? xD;; Oh, detta är en ny grej på min blogg, förresten! Måste hitta nåt special område, och kunde inte komma på nåt som skulle passa bättre än JE ♥ Så återkom för fler updates! :D

Kommentarer
Postat av: Marielle

AUGUSTI! Det är ju hur långt som helst dit! XD

2009-06-07 @ 16:21:28
Postat av: Linda

Fyy detta drama verkar sorgliiiigt! :'( Varför ska alla var så sorligaa!

2009-06-07 @ 17:23:28
URL: http://juicybox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0